KLAUZULA INFORMACYJNA DLA ODWIEDZAJĄCYCH

Zgodnie z art. 14 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz.Urz.UE.L 2016 Nr 119, str. 1) – dalej RODO, Capek Sp. z o.o. z siedzibą w Skrzyszowie, ul. Powstańców Śląskich 236, informuje, że w związku z zainstalowanym na terenie zakładu pracy monitoringiem, staje się administratorem danych osobowych w postaci wizerunku wszystkich osób przebywających na terenie zakładu pracy. Z administratorem można się również kontaktować mailowo pod adresem e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., lub telefonicznie pod numerem tel. 32 475 65 73. Administrator informuje, że wizerunki osób przebywających na terenie zakładu pracy utrwalane w związku z zainstalowanym monitoringiem, przetwarzane są wyłącznie w celu zapewnienie bezpieczeństwa osób i mienia na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora oraz wykonywanie szczególnego prawa (art. 6 ust. 1 lit f oraz art. 9 ust. 2 lit b RODO), zgodnie z art. 222 Kodeksu pracy: Jeżeli jest to niezbędne do zapewnienia bezpieczeństwa pracowników lub ochrony mienia lub kontroli produkcji lub zachowania w tajemnicy informacji, których ujawnienie mogłoby narazić pracodawcę na szkodę, pracodawca może wprowadzić szczególny nadzór nad terenem zakładu pracy lub terenem wokół zakładu pracy w postaci środków technicznych umożliwiających rejestrację obrazu (monitoring). Administrator informuje również, że nagrania z monitoringu przechowywane będą przez 4 tygodnie od zarejestrowania, chyba że prawnie uzasadniony interes administratora w konkretnej sytuacji uzasadnia dłuższe przechowywanie, w szczególności w celu dochodzenia roszczeń, a także, że:

  • dane osobowe utrwalone przy pomocy monitoringu nie będą przekazywane przez Capek Sp. z o. o. innym podmiotom, chyba że zwróci się o to organ administracji publicznej na podstawie przepisu prawa obligującego administratora do podania tych danych lub będzie to wynikało z prawnie uzasadnionego interesu administratora; Pana/Pani dane mogą być przez Capek Sp. z o. o. powierzone do przetwarzania przez inne podmioty wyłącznie na warunkach odrębnej umowy zawartej przez Capek Sp. z o. o. z takim procesorem,
  • dane osobowe utrwalone przy pomocy monitoringu nie będą przekazywane przez Capek Sp. z o.o. do państw trzecich ani organizacji międzynarodowych,
  • dane osobowe utrwalone przy pomocy monitoringu nie będą poddawane profilowaniu ani innej formie zautomatyzowanego podejmowania decyzji,


  1. FORMULARZ
  2. INŻYNIER PROCESU/ TECHNOLOG W DZIALE WDROŻEŃ
  3. MAGAZYNIER
  4. AUTOMATYK
  5. PRACOWNIK PRODUKCJI / OPERATOR MASZYN CNC
  6. MECHANIK (dział utrzymania ruchu)
Twoje imię i nazwisko(*)
Proszę podać imię i nazwisko

Twoj email(*)
Proszę podać swój e-mail

Telefon(*)
Brak numeru telefonu.

Temat(*)
Please write a subject for your message.

Dodatkowe informacje
Please let us know your message.

Plik z Curriculum Vitae(*)
Brak pliku pdf, doc, docx

Plik z listem motywacyjnym
Brak pliku pdf, doc, docx

Wyrażam zgodę przetwarzanie przez Capek Sp. z o.o. powyższych danych osobowych w celu poprowadzenia procesu rekrutacyjnego.(*)

Proszę o akceptację

Przyjmuję do wiadomości, że administratorem przekazanych przeze mnie w formularzu kontaktowym, CV oraz liście motywacyjnym danych osobowych takich jak moje: imię (imiona) i nazwisko; data urodzenia; adres do korespondencji; adres poczty elektronicznej albo numer telefonu; wykształcenie; przebieg dotychczasowego zatrudnienia, będzie Capek Sp. z o.o. z siedzibą w Skrzyszowie, Powstańców Śl. 236. Ponadto przyjmuję do wiadomości, że:
- moje dane będą przetwarzane na podstawie mojej dobrowolnej zgody, którą mogę w każdym czasie cofnąć, jednak takie cofnięcie nie będzie miało wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie mojej zgody przed jej cofnięciem.
- podanie przeze mnie danych nie jest obowiązkiem ustawowym, umownym, ani nie wynika z innego zobowiązania, ale w przypadku ich nie podania i nie wyrażenia przeze mnie zgody na ich przetwarzanie w celu poprowadzenia procesu rekrutacyjnego, moja aplikacja nie zostanie uwzględniona w tym procesie;
- moje dane będą przetwarzane do zakończenia procesu rekrutacji; ewentualnie w razie zatrudnienia, Capek Sp. z o. o. zachowa moje dane i wówczas poinformuje mnie o wszystkich celach w jakich będą przetwarzane w związku z zatrudnieniem;
- moje dane osobowe przetwarzane w procesie rekrutacji nie będą przekazywane przez Capek Sp. z o. o. innym podmiotom, chyba że zwróci się o to organ administracji publicznej na podstawie przepisu prawa obligującego administratora do podania tych danych;
- moje dane osobowe przetwarzane w procesie rekrutacji nie będą przekazywane przez Capek Sp. z o. o. do państw trzecich ani organizacji międzynarodowych;
- moje dane osobowe nie będą poddawane profilowaniu ani innej formie zautomatyzowanego podejmowania decyzji;
- w związku z przetwarzaniem moich danych osobowych przez Capek Sp. z o. o. przysługują mi następujące uprawnienia do: cofnięcia zgody, usunięcia danych osobowych, dostępu do swoich danych osobowych, uaktualnienia swoich danych osobowych, przeniesienia danych osobowych, ograniczenia przetwarzania danych osobowych; mogę także wnieść sprzeciw wobec przetwarzania moich danych osobowych oraz wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
(*)

Brak akceptacji

Zakres obowiązków

  • Udział w projektach związanych z tworzeniem nowych produktów, modyfikacją już istniejących,
  • Opracowywanie dokumentacji technicznej, wykonywanie prototypów, wprowadzanie zmian,
  • Opracowywanie kart wdrożeniowych,
  • Kontrola oraz nadzór pierwszych partii produkcyjnych nowo wdrożonych, czy zmienionych produktów,
  • Opracowywanie dokumentacji technicznej produktów, bieżąca modyfikacja,
  • Przygotowywanie dokumentacji do aprobat technicznych oraz badań typu PN EN,

 

Wymagania

  • Wykształcenie wyższe techniczne (np. budownictwo, inżynieria materiałowa),
  • Co najmniej 2- letnie doświadczenie na podobnym stanowisku w firmie produkcyjnej,
  • Doświadczenie w tworzeniu dokumentacji technicznej, projektowaniu i tworzeniu prototypów, przeprowadzaniu badań i testów,
  • Doświadczenie w opracowywaniu dokumentacji do aprobat technicznych oraz badań typu PN EN,
  • Wiedza z zakresu materiałoznawstwa (metalu/ drewna),
  • Bardzo dobra znajomość i doświadczenie w pracy na programach AUTOCAD, SOLIDWORKS,
  • Mile widziana umiejętność programowania i obsługi maszyn CNC,
  • Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
  • Samodzielność i bardzo dobra organizacje pracy.

Zakres obowiązków

  • Wykonywanie bieżących prac magazynowych min. rozładunek, załadunek, kontrola dostaw/ kontrola wysyłek
  • Pakowanie skrzydeł drzwiowych
  • Przygotowywanie towarów do wysyłki
  • Zapewnienie prawidłowego obiegu dokumentacji magazynowej
  • Dbanie o prawidłowe przechowywanie towarów
  • Inwentaryzacja i kontrolowanie stanów magazynowych
  • Dbanie o czystość i porządek w magazynie i terenie otaczającym siedzibę

 

Wymagania

  • Wykształcenie zawodowe
  • Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
  • Uprawnienia na wózek widłowy
  • Dobra organizacja pracy
  • Umiejętność pracy w zespole
  • Zaangażowanie i dyspozycyjność
  • Prawo jazdy kat. B

Zakres obowiązków

  • projektowanie, konfiguracja, testowanie oraz uruchamianie systemów automatyki opartych na sterownikach PLC oraz napędach serwo,
  • opracowywanie dokumentacji realizowanych projektów,
  • wsparcie działu utrzymania ruchu w zakresie automatyki.

 

Wymagania

  • wykształcenie średnie/ wyższe techniczne (automatyka, mechatronika, informatyka),
  • 2-3 letnie doświadczenie w pracy na stanowisku automatyka w firmie produkcyjnej lub w firmie realizującej projekty dla firm produkcyjnych,
  • mile widziane doświadczenie w utrzymaniu ruchu, serwisie
  • bardzo dobra znajomość programowania oraz konfiguracji sterowników PLC,
  • praktyczna znajomość programu Solidworks, AutoCad,
  • praktyczna wiedza z zakresu automatyki, elektryki, mechaniki, pneumatyki i hydrauliki,
  • uprawnienia SEP do 1kV,
  • umiejętność pracy w zespole,
  • umiejętność analitycznego myślenia, podejmowania decyzji,
  • umiejętność planowania i organizowania własnej pracy,
  • komunikatywna znajomość języka angielskiego.
  • prawo jazdy kat B.

Zakres obowiązków

  • Wykonywanie czynności związanych z produkcją drzwi i ościeżnic
  • Obsługa maszyn CNC (giętarki, krawędziarki, wykrawarki)
  • Wykonywanie prostych prac manualnych przy pomocy elektronarzędzi (wiertarka, szlifierka, wkrętarka)

 

Wymagania

  • Wykształcenie zawodowe, mile widziani absolwenci szkół średnich technicznych
  • Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
  • Umiejętność obsługi elektronarzędzi: wiertarka, szlifierka, wkrętarka
  • Znajomość narzędzi pomiarowych (miara, suwmiarka, kątownik)
  • Umiejętność czytania rysunków technicznych, posługiwania się dokumentacją techniczną,
  • Zdolności manualne,
  • Zaangażowanie i dyspozycyjność
  • Prawo jazdy kat. B

Zakres obowiązków

  • zapewnienie utrzymania ciągłości ruchu maszyn i urządzeń, usuwanie awarii mających miejsce na produkcji, przeprowadzanie działań prewencyjnych,
  • wprowadzanie usprawnień, modyfikacji mających na celu poprawę funkcjonowania parku maszynowego,
  • opracowywanie dokumentacji techniczno – kontrolnej,
  • wykonywanie prac warsztatowych związanych ze zmianami technologicznymi produktów, przyrządów wspomagających i optymalizujących proces produkcji,
  • wsparcie działu technicznego w zakresie budowy i integracji maszyn i urządzeń produkcyjnych.

 

Wymagania

  • wykształcenie zawodowe/ średnie techniczne (mechanik/ mechatronik)
  • 2-3 letnie doświadczenie w pracy na stanowisku mechanika w dziale utrzymania ruchu lub w firmie realizującej projekty dla firm produkcyjnych (serwis maszyn),
  • praktyczna wiedza z zakresu automatyki, mechaniki, hydrauliki, pneumatyki i budowy maszyn,
  • umiejętność naprawy maszyn produkcyjnych, szczególnie pras krawędziowych, hydraulicznych, wykrawarek laserowych,
  • mile widziane uprawnienia na wózek widłowy
  • uprawnienia SEP do 1kV,
  • umiejętność pracy w zespole,
  • umiejętność planowania i organizowania własnej pracy,
  • umiejętność analitycznego myślenia, podejmowania decyzji,
  • prawo jazdy kat. B