KLAUZULA INFORMACYJNA DLA ODWIEDZAJĄCYCH

Zgodnie z art. 14 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz.Urz.UE.L 2016 Nr 119, str. 1) – dalej RODO, Capek Sp. z o.o. z siedzibą w Skrzyszowie, ul. Powstańców Śląskich 236, informuje, że w związku z zainstalowanym na terenie zakładu pracy monitoringiem, staje się administratorem danych osobowych w postaci wizerunku wszystkich osób przebywających na terenie zakładu pracy. Z administratorem można się również kontaktować mailowo pod adresem e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., lub telefonicznie pod numerem tel. 32 475 65 73. Administrator informuje, że wizerunki osób przebywających na terenie zakładu pracy utrwalane w związku z zainstalowanym monitoringiem, przetwarzane są wyłącznie w celu zapewnienie bezpieczeństwa osób i mienia na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora oraz wykonywanie szczególnego prawa (art. 6 ust. 1 lit f oraz art. 9 ust. 2 lit b RODO), zgodnie z art. 222 Kodeksu pracy: Jeżeli jest to niezbędne do zapewnienia bezpieczeństwa pracowników lub ochrony mienia lub kontroli produkcji lub zachowania w tajemnicy informacji, których ujawnienie mogłoby narazić pracodawcę na szkodę, pracodawca może wprowadzić szczególny nadzór nad terenem zakładu pracy lub terenem wokół zakładu pracy w postaci środków technicznych umożliwiających rejestrację obrazu (monitoring). Administrator informuje również, że nagrania z monitoringu przechowywane będą przez 4 tygodnie od zarejestrowania, chyba że prawnie uzasadniony interes administratora w konkretnej sytuacji uzasadnia dłuższe przechowywanie, w szczególności w celu dochodzenia roszczeń, a także, że:

  • dane osobowe utrwalone przy pomocy monitoringu nie będą przekazywane przez Capek Sp. z o. o. innym podmiotom, chyba że zwróci się o to organ administracji publicznej na podstawie przepisu prawa obligującego administratora do podania tych danych lub będzie to wynikało z prawnie uzasadnionego interesu administratora; Pana/Pani dane mogą być przez Capek Sp. z o. o. powierzone do przetwarzania przez inne podmioty wyłącznie na warunkach odrębnej umowy zawartej przez Capek Sp. z o. o. z takim procesorem,
  • dane osobowe utrwalone przy pomocy monitoringu nie będą przekazywane przez Capek Sp. z o.o. do państw trzecich ani organizacji międzynarodowych,
  • dane osobowe utrwalone przy pomocy monitoringu nie będą poddawane profilowaniu ani innej formie zautomatyzowanego podejmowania decyzji,


  1. FORMULARZ
  2. INŻYNIER PROCESU/ TECHNOLOG W DZIALE WDROŻEŃ
  3. MAGAZYNIER
  4. LIDER ZESPOŁU PRODUKCYJNEGO/ TEAM LIDER DZIAŁU PRODUKCJI
  5. PRACOWNIK PRODUKCJI / OPERATOR MASZYN CNC
  6. INŻYNIER MECHANIK
Twoje imię i nazwisko(*)
Proszę podać imię i nazwisko

Twoj email(*)
Proszę podać swój e-mail

Telefon(*)
Brak numeru telefonu.

Temat(*)
Please write a subject for your message.

Dodatkowe informacje
Please let us know your message.

Plik z Curriculum Vitae(*)
Brak pliku pdf, doc, docx

Plik z listem motywacyjnym
Brak pliku pdf, doc, docx

Wyrażam zgodę przetwarzanie przez Capek Sp. z o.o. powyższych danych osobowych w celu poprowadzenia procesu rekrutacyjnego.(*)

Proszę o akceptację

Przyjmuję do wiadomości, że administratorem przekazanych przeze mnie w formularzu kontaktowym, CV oraz liście motywacyjnym danych osobowych takich jak moje: imię (imiona) i nazwisko; data urodzenia; adres do korespondencji; adres poczty elektronicznej albo numer telefonu; wykształcenie; przebieg dotychczasowego zatrudnienia, będzie Capek Sp. z o.o. z siedzibą w Skrzyszowie, Powstańców Śl. 236. Ponadto przyjmuję do wiadomości, że:
- moje dane będą przetwarzane na podstawie mojej dobrowolnej zgody, którą mogę w każdym czasie cofnąć, jednak takie cofnięcie nie będzie miało wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie mojej zgody przed jej cofnięciem.
- podanie przeze mnie danych nie jest obowiązkiem ustawowym, umownym, ani nie wynika z innego zobowiązania, ale w przypadku ich nie podania i nie wyrażenia przeze mnie zgody na ich przetwarzanie w celu poprowadzenia procesu rekrutacyjnego, moja aplikacja nie zostanie uwzględniona w tym procesie;
- moje dane będą przetwarzane do zakończenia procesu rekrutacji; ewentualnie w razie zatrudnienia, Capek Sp. z o. o. zachowa moje dane i wówczas poinformuje mnie o wszystkich celach w jakich będą przetwarzane w związku z zatrudnieniem;
- moje dane osobowe przetwarzane w procesie rekrutacji nie będą przekazywane przez Capek Sp. z o. o. innym podmiotom, chyba że zwróci się o to organ administracji publicznej na podstawie przepisu prawa obligującego administratora do podania tych danych;
- moje dane osobowe przetwarzane w procesie rekrutacji nie będą przekazywane przez Capek Sp. z o. o. do państw trzecich ani organizacji międzynarodowych;
- moje dane osobowe nie będą poddawane profilowaniu ani innej formie zautomatyzowanego podejmowania decyzji;
- w związku z przetwarzaniem moich danych osobowych przez Capek Sp. z o. o. przysługują mi następujące uprawnienia do: cofnięcia zgody, usunięcia danych osobowych, dostępu do swoich danych osobowych, uaktualnienia swoich danych osobowych, przeniesienia danych osobowych, ograniczenia przetwarzania danych osobowych; mogę także wnieść sprzeciw wobec przetwarzania moich danych osobowych oraz wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
(*)

Brak akceptacji

Zakres obowiązków

  • Udział w projektach związanych z tworzeniem nowych produktów, modyfikacją już istniejących,
  • Opracowywanie dokumentacji technicznej, wykonywanie prototypów, wprowadzanie zmian,
  • Opracowywanie kart wdrożeniowych,
  • Kontrola oraz nadzór pierwszych partii produkcyjnych nowo wdrożonych, czy zmienionych produktów,
  • Opracowywanie dokumentacji technicznej produktów, bieżąca modyfikacja,
  • Przygotowywanie dokumentacji do aprobat technicznych oraz badań typu PN EN,

 

Wymagania

  • Wykształcenie wyższe techniczne (np. budownictwo, inżynieria materiałowa),
  • Co najmniej 2- letnie doświadczenie na podobnym stanowisku w firmie produkcyjnej,
  • Doświadczenie w tworzeniu dokumentacji technicznej, projektowaniu i tworzeniu prototypów, przeprowadzaniu badań i testów,
  • Doświadczenie w opracowywaniu dokumentacji do aprobat technicznych oraz badań typu PN EN,
  • Wiedza z zakresu materiałoznawstwa (metalu/ drewna),
  • Bardzo dobra znajomość i doświadczenie w pracy na programach AUTOCAD, SOLIDWORKS,
  • Mile widziana umiejętność programowania i obsługi maszyn CNC,
  • Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
  • Samodzielność i bardzo dobra organizacje pracy.

Zakres obowiązków

  • Wykonywanie bieżących prac magazynowych min. rozładunek, załadunek, kontrola dostaw/ kontrola wysyłek
  • Pakowanie skrzydeł drzwiowych
  • Przygotowywanie towarów do wysyłki
  • Zapewnienie prawidłowego obiegu dokumentacji magazynowej
  • Dbanie o prawidłowe przechowywanie towarów
  • Inwentaryzacja i kontrolowanie stanów magazynowych
  • Dbanie o czystość i porządek w magazynie i terenie otaczającym siedzibę

 

Wymagania

  • Wykształcenie zawodowe
  • Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
  • Uprawnienia na wózek widłowy
  • Dobra organizacja pracy
  • Umiejętność pracy w zespole
  • Zaangażowanie i dyspozycyjność
  • Prawo jazdy kat. B

Zakres obowiązków

  • Kierowanie pracą własną oraz podległym zespołem pracowników produkcyjnych
  • Wsparcie pracowników w rozwiązywaniu problemów produkcyjnych
  • Szkolenie podległych operatorów, wdrażanie nowych pracowników
  • Kontrola procesu produkcji
  • Zasilanie gniazda/ linii produkcyjnej w półprodukty i komponenty
  • Obsługa maszyn CNC
  • Realizacja założonych planów produkcyjnych
  • Sprawdzanie stanu urządzeń na linii produkcyjnej i usuwanie nieprawidłowości
  • Współpraca z Brygadzistą

 

Wymagania

  • Wykształcenie min zawodowe/ mile widziane średnie techniczne
  • Kilkuletnie doświadczenie na podobnym stanowisku
  • Dobra, praktyczna znajomość pakietu MS Office
  • Umiejętność rozwiązywania problemów produkcyjnych
  • Dobre umiejętności przywódcze
  • Umiejętność planowania i organizacji pracy własnej i zespołu pracowników
  • Gotowość do pracy w systemie zmianowym

 

Oferujemy

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • Wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kompetencji
  • Wsparcie w okresie wdrożenia

Zakres obowiązków

  • Wykonywanie czynności związanych z produkcją drzwi i ościeżnic
  • Obsługa maszyn CNC (giętarki, krawędziarki, wykrawarki)
  • Wykonywanie prostych prac manualnych przy pomocy elektronarzędzi (wiertarka, szlifierka, wkrętarka)

 

Wymagania

  • Wykształcenie zawodowe, mile widziani absolwenci szkół średnich technicznych
  • Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
  • Umiejętność obsługi elektronarzędzi: wiertarka, szlifierka, wkrętarka
  • Znajomość narzędzi pomiarowych (miara, suwmiarka, kątownik)
  • Umiejętność czytania rysunków technicznych, posługiwania się dokumentacją techniczną,
  • Zdolności manualne,
  • Zaangażowanie i dyspozycyjność
  • Prawo jazdy kat. B

Zakres obowiązków

  • Zapewnienie ciągłości utrzymania ruchu maszyn i urządzeń na liniach produkcyjnych/ gniazdach produkcyjnych
  • Usuwanie awarii
  • Przeprowadzanie działań prewencyjnych
  • Przeprowadzanie bieżących napraw maszyn i urządzeń
  • Wprowadzanie usprawnień/ modyfikacji mających na celu poprawę funkcjonowania parku maszynowego

 

Wymagania 

  • Średnie techniczne/ wyższe (mechanika, budowa maszyn)
  • Praktyczna wiedza z zakresu mechaniki, hydrauliki, pneumatyki, budowy maszyn
  • 2 letnie doświadczenie na stanowisku mechanika w dziale utrzymania ruchu/ technicznym lub serwisie maszyn i urządzeń produkcyjnych
  • Umiejętność obsługi maszyn i narzędzi warsztatowych
  • Uprawnienia SEP do 1kV
  • Mile widziane uprawnienia na wózek widłowy